Halle vernedert Wolvertem met 3-1

maa 31 aug 2015

In vierde klasse ging Wolvertem op bezoek bij SK Halle. En die promovendus heeft de start in vierde klasse niet gemist want het werd 3-1.

Pas halfweg de eerste helft kon Halle met een tikkeltje geluk maar wel verdiend de score openen. Maar nauwelijks 10 minuten later zette Cleemput Pauwels op het verkeerde been: 1-1. In de tweede helft kwam Halle opnieuw op voorsprong na een fout van Quansah die met rood naar de kleedkamer mocht. Magro zette vervolgens de penalty feilloos om: 2-1.

Wolvertem kon nog één keer dreigen maar op de tegenaanval stuurde Magro, Elmjouzi weg en die miste niet: 3-1

Halle start het avontuur in vierde klasse met een knappe 4 op 6. “Ik ben echt fier op de jongens, dit is een ideale start”, aldus de Halse trainer Alan Haydonck na afloop. Wolvertem daarentegen heeft voorlopig nog geen punten kunnen sprokkelen. “Vorige week voelden we ons genekt door de scheidsrechter. Een scenario dat zich deze wedstrijd herhaald heeft. Maar wij zitten wel met de 0 op 6. Inderdaad een jammere zaak voor Wolvertem”, aldus Glenn Cleemput na afloop van de wedstrijd. Een uitgebreid wedstrijdverslag krijg je maandagavond in het nieuws op RINGtv