Kester-Gooik mist op een zucht de periodetitel

maa 21 dec 2015

In tweede provinciale C kon Kester-Gooik dit weekend periodekampioen worden. Maar dan moesten de Pajotten wel winnen. De champagne bleef echter in de koelkast want tegen Beersel-Drogenbos raakte Kester-Gooik niet verder aan een 0-0 gelijkspel.

De eerste helft had weinig om het lijf. Kester-Gooik kon op voorsprong komen maar het doelpunt van De Roeck werd om een onduidelijke reden afgekeurd. In de tweede helft werden er meer kansen gecreëerd maar de pogingen van onder meer Vanguchte en Sleewaegen bleven onbenut. Het bleef dus 0-0. Kester-Gooik kwam dus één doelpunt te kort en moest de periodetitel aan Denderzonen-Pamel laten.  “We zijn hier gekomen voor de drie punten. Ook vorig seizoen wonnen we immers de periodetitel. Maar dat hebben we dus niet kunnen overdoen. We blijven er wel in geloven. Er is immers nog de terugronde en wie weet winnen we dan misschien wel de laatste periodetitel”, zegt Jean Van Beers, trainer bij Kester-Gooik. Een uitgebreid verslag krijg je maandag vanaf 18u in RINGtv-Sport.