Landskampioen Halle-Gooik blijft maar pieken

zon 20 jan 2019

Voor het vijfde seizoen op rij de titel pakken, niets minder is de ambitie van Futsal Project Halle-Gooik. En het ziet er goed. In de race naar de play-offs won leider Halle-Gooik alle elf wedstrijden. De verrassende tweede dit seizoen is Malle-Beerse met vier punten. Vrijdag namen de Pajotten het op tegen Malle-Beerse.

Malle-Beerse verbaast vriend en vijand dit seizoen en zakt na de knappe thuiszege tegen Antwerpen met vertrouwen af naar De Bres. Landskampioen Halle-Gooik is dan ook gewaarschuwd neemt meteen het heft in handen. Dat loont al na 3,5 minuut: 1-0.

Het spel van de thuisploeg is een lust voor het oog. Totaalvoetbal van de bovenste plank, Malle-Beerse loopt achter een ongrijpbare bal. Voor de rust staat het 5-0.

Ook na de rust gaat de show van Halle-Gooik voort. Snel wordt het 7-0. Daar houdt het echter niet op. Het is duidelijk doelpuntenkermis voor Halle-Gooik. De landskampioen sluit af met ongeziene cijfers: 15-0.