Londerzeel blijft ongeslagen

maa 13 okt 2014

In het voetbal is derdeklasser Londerzeel uitstekend aan het seizoen begonnen. Na 11 speeldagen staat de ploeg van trainer Fred Van den Steen op de tweede plaats in de stand, op amper drie punten van leider Koksijde. Londerzeel bleef ook gisteren ongeslagen. Het versloeg in eigen stadion Sint-Eloois-Winkel met 3-1.

In het begin liet Londerzeel begaan en kon Sint-Eloois-Winkel een paar keer dreigen.  Pas na tien minuten schoot Londerzeel in actie.  Met 3 passes werd de verdediging ontwricht.  Weydisch tikte binnen en 1-0.  Londerzeel bleef domineren.  In de 27ste minuut was Niels Heyvaert de doelman te snel af : 2-0.

In de tweede helft was Londerzeel minder dominant.  Ook de verdediging liet af en toe te wensen over en daar maakte Sint-Eloois-Winkel gebruik van. Zo kon Onana in de 54-ste minuut veel te simpel binnen tikken : 2-1.  In de 60-ste minuut werkte de Londerzeelse jonge spits Sander Van Eyck zich in de kijker met een 11-de treffer in evenveel wedstrijden.  3-1 werd ook de eindstand waardoor Londerzeel ongeslagen blijft.

In RINGtv-Sport krijg je vanavond reacties van coach Frédéric Van den Steen en Sabnder Van Eyck.