68157_hilaerts.jpg

Londerzeel stopt samenwerking met Hilaerts

din 15 okt 2019

Steven Hilaerts is niet langer trainer van tweede amateurklasser SK Londerzeel. De club begon zwak aan de competitie en staat na zeven speeldagen op een 14de plaats. Hilaerts was sinds de zomer van 2018 aan de slag bij Londerzeel.

Hilaerts zal zondag tegen de leider Bocholt niet meer op de bank zitten. "In onderling overleg hebben de club en de coach immers besloten om de samenwerking stop te zetten. Na de zwakke seizoensstart met een 4 op 21 zien beide partijen een verdere samenwerking niet langer zitten",  meldt de club in een persbericht. 

In afwachting van een nieuwe coach zullen assistent-trainers Matthias Vansteenberghe en Kevin Bosman de ploeg voorbereiden op de wedstrijd van zondag. "Het bestuur dankt Steven voor de geleverde prestaties en wenst hem heel veel succes in zijn verdere trainersloopbaan", aldus SK Londerzeel.

Hilaerts was sinds de somer van 2018 aan de slag bij Londerzeel. Vorig jaar loodste hij Londerzeel naar een veilige plek in de middenmoot, maar dit seizoen kon Hilaerts nog maar één keer winnen. Daarvoor trainde Hilaerts ook al KVW Zaventem, Deux-Acren en was een tijdlang jeugdcoördinator bij Al-Ahli in Saoedi-Arabië.