vc_lennik.jpg

Nederlagen stapelen zich op bij dames VC Lennik

maa 9 feb 2015

De dames van VC Lennik zijn aan een minder goed seizoen bezig. Ze draaien al enkele jaren mee in eerste divisie B maar dreigen uit die reeks te degraderen. Ook vorige zaterdag verloren ze met 0-3 van Aalter. 

Lennik kon nog maar drie keer winnen dit seizoen. Maar één van die zeges was wel tegen Aalter. Dat gaf in de eerste set ook vertrouwen.  Maar Aalter liet Lennik niet op gelijke hoogte komen en won uiteindelijk de eerste set met 18-25.

Ook in het begin van de tweede set was Lennik de evenknie van Aalter. Maar ook nu weer kon Lennik het hoge niveau niet aanhouden. De fouten stapelden zich op waardoor Lennik waardoor Aalter ook afgetekend de tweede set won: 14-25. Ook in de derde set liet Asse-Lennik vrijs snel het hoofd hangen : 16-25.

Geen sprake van degradatie

“Het is jammer dat sommige speelsters er niet in geloofden. Maar ik ben ervan overtuigd dat we ook niet meteen gaan degraderen. Maar dan moeten we wel met vertrouwen blijven spelen en de volgende wedstrijden winnen”, verklaarde coach Chris Segers na afloop.