Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuwe walk-over door FP Halle-Gooik in Europa

Nieuwe walk-over door FP Halle-Gooik in Europa

FP Halle-Gooik blijft de monsterscores opstapelen in de Main Round van de UEFA Futsal Cup. Na Minerva gisteren (8-0), ging vanmiddag ook het Duitse Regensburg voor de bijl met 0-6.

Futsal Project Halle-Gooik blijft het uitstekend doen in Europa. Het won zopas ook zijn tweede wedstrijd in de Main Round van de UEFA Futsal Cup. Tegen het Duitse Regenburg werd het vanmiddag 0-6.

De Portugees Leitao, die ook gisteren al driemaal raak trof, scoorde na 2 minuten. Rahou, De Bail, Teixeira, Leo en opnieuw Rahou dikten na rust de score verder aan tot een heuse pandoering voor de Duitsers.

U kan vanavond een wedstrijdverslag vinden op de Facebookpagina van RINGtv.

FP Halle-Gooik won gisterenmiddag ook zijn eerste wedstrijd tegen het Zwitserse Minerva met 8-0.

De groepswinnaar plaatst zich voor de Elite Round met de beste 16 teams van de UEFA Futsal Cup. Die wedstrijden worden eind november gespeeld. Met 6 op 6 en geen enkel tegendoelpunt komt de groepswinst aardig in het vizier, maar zekerheid hebben de Pajotten nog niet. Vanavond spelen de andere 2 teams uit de poule, Minerva en het Finse Sievi, nog tegen mekaar. FP Halle-Gooik ontmoet de Finnen zaterdag in de laatste groepswedstrijd.