pepingenvoetbal_2.jpg

Pepingen stunt tegen Dikkelvenne

8 jaar geleden

Pepingen heeft gisteravond verrassend de leider in vierde klasse A van het voetbal geklopt. Het won met 1-0. En vanmiddag won Londerzeel in derde klasse A van leider Dender.

 

 

Pepingen heeft het al heel het seizoen moeilijk om een reeks overwinningen neer te zetten. Het kon nog maar één keer twee wedstrijden op een rij winnen . Alle andere keren werd een zege gevolgd door een gelijkspel of een verlies. Tegen Dikkelvenne kon het voor de tweede keer dit seizoen proberen om een 6 op 6 te realiseren. Maar Dikkelvenne is de leider in het klassement. De Oost-Vlamingen verloren nog maar 3 keer dit seizoen. De heenmatch eindigde op 3-0 voor Dikkelvenne. Maar Pepingen zorgde gisteren voor een verrassing van formaat. De Pajotten wonnen met 1-0 en raken zo weer wat verder weg van de degradatiezone.

In derde klasse 1 klopte Londerzeel leider Dender. met 1-0. In derde klasse B verloor Grimbergen met 2-1 op het veld van Sporting Hasselt. Diegem pakte thuis drie punten tegen Berchem. Het won met 2-0. In vierde klass B moest Wolvertem met 1-3 de duimen leggen tegen Ganshoren. Halle won wel, met 0-3 op het veld van Waterloo. Ook Sterrebeek won vandaag, met 1-2 op verplaatsing bij Rebecq.

Volleybal

In het volleybal won Asse-Lennik gisteren van Gent, maar dat was niet zonder moeite. Asse-Lennik werd gedwongen tot een vijfsetter (3-2). Setstanden waren 25-21, 25-17, 21-25, 23-25 en 15-6.