jonge_duivel.png

Saelemaekers naar AC Milaan?

vrij 31 jan 2020

Vanavond eindigt de wintermercato in het voetbal. Voor de transferdeadline verstrijkt lijken drie regiogenoten nog een transfer te maken. Alexis Saelemaekers uit Beersel legt vandaag zijn medische testen af bij AC Milaan, Carrasco ruilt China voor zijn ex-club Atlético Madrid.

Alexis Saelemaekers was één van de spelers die verkocht mocht worden om de geldbeugel van RSC Anderlecht te spijzen. De flankspeler die zijn carrière begon bij Beersel-Drogenbos is op weg naar de Italiaanse topclub AC Milaan. De club werd al 18 keer Italiaans landskampioen, maar heeft het de voorbije jaren moeilijk. Ook dit seizoen draait het niet lekker, Milaan staat 8ste. De Rossoneri zouden minstens 7 miljoen euro op tafel leggen voor de Beerselnaar.

Vilvoordenaar Yannick Carrasco ruilt Dalian Professional dan weer voor Atlético Madrid. Carrasco vertrok in 2018 met slaande deuren bij de Spaanse club en ondertekende een lucratief contract in China. Daar wou de flankspeler absoluut weg. Atlético Madrid speurde al een tijdje naar versterking in het aanvallend compartiment en zou Carrasco op huurbasis overnemen van Dalian Professional. Carrasco trainde vanmiddag al mee met zijn nieuwe werkgever.

Dion Cools tot slot trekt de deur bij Club Brugge achter zicht dicht. De Overijsenaar verhuist naar het Deense FC Midtjylland. Cools kwam niet meer in de plannen voor trainer Clement.