Sportoverzicht 14 & 15 november 2015

zon 15 nov 2015

In de vierde nationale B van het voetbal heeft Sterrebeek met het kleinste verschil gewonnen van Halle. Eén klasse hoger kon ook Tempo Overijse nog eens proeven van de smaak van de overwinning. En in de eredivisie van het volleybal pakte Asse-Lennik Borgworm op verplaatsing in met 1-3.

VOETBAL

Derde nationale A

Londerzeel moest op verplaatsing naar Petegem. een moeilijk opdracht zo blijkt uit de eindstand: 2-0.

Derde nationale B

Tempo Overijse kon zaterdagavond nog eens winnen voor eigen publiek. Tegen Ciney werd het 2-1.

Ook KVW Zaventem had reden tot feesten dit weekend. op het veld van Sprimont Comblain Sport won Woluwe-Zaventem met  0-2.

Diegem Sport speelde 1- gelijk tegen Rupel Boom.

Geen feest bij Grimbergen, want het werd in eigen huis afgetroefd door Luik met 0-3.

Vierde nationale A

Pepingen speelde op eigen veld 2-2 gelijk tegen Berlare en staat nu met 10 punten op een dertiende plaats in het klassement.

Vierde nationale B

Sterrebeek won het duel tegen Halle met 1-0. Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd, die trouwens begon met een minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs, krijg je maandagavond na het nieuws in RINGtv-Sport

In dezelfde serie won Wolvertem met 3-2 van Francs Borains.

De ploegen uit onze regio zitten elkaar op de hielen in het klassement. Sterrebeek staat met 20 punten op een zesde plaats. Halle volgt met 19 punten op de zevende plaats en op plaats acht staat Wolvertem met 18 punten.

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal moest Asse-Lennik op bezoek bij Borgworm. Asse-Lennik gunden de thuisspelers slechts één set en wonnen de wedstrijd met 1-3.

BASKETBAL

In de derde nationale A speelde BAVI een verdienstelijke wedstrijd in en tegen Spa, maar uiteindelijk moesten e de zege aan de thuisploeg laten: 69-63.

In de tweede landelijke A toonde een frivool spelend Asse-Ternat zich de baas over Zwevegem. Eindstand: 98-86. In RINGtv-Sport, maandag na het nieuws, krijg je een uitgebreid verslag van de wedstrijd.