sportoverzicht.jpg

Sportoverzicht 9 en 10 januari 2016

zon 10 jan 2016

De eerste speeldag na de winterstop in derde national B was er eentje om snel te vergeten voor de ploegen uit onze regio. Ze verloren stuk voor stuk met minstens twee doelpunten verschil. En ook in het basketbal beet BAVI Vilvoorde dit weekend in het zand. Gelukkig is er nog Futsal, waar Halle-Gooik ook in 2016 blijft schitteren.

Voetbal

Derde klasse B

Beerschot-Wilrijk - Tempo Overijse: 4-2

Oosterzonen – Grimbergen: 2-0

Rupel Boom – KVW Zaventem: 4-0

Vierde klasse B

Charleroi-Fleurus – Sterrebeek : 0-5

Wolvertem ontving zondagmiddag Halle. De thuisploeg kon na een spannende wedstrijd op het nippertje de drie punten thuis houden. Het werd 3-2.

Een uitgebreid verslag krijg je maandagavond na het nieuws in RINGtv-Sport.

Futsal

Halle-Gooik begon 2016 met een klinkende overwinning bij ZVK Proost Lier. Het werd 1-6. Rahou (2), Manfroi (2), Sababti en Trussart zorgden voor de doelpunten.

Basketbal

In de derde klasse van het basketbal heeft Bavi Vilvoorde heel nipt de duimen moeten leggen voor Sijsele. Bavi startte belabberd aan de wedstrijd en keek bij de rust al tegen aan achterstand van 10 punten aan: 35-45. Daarna maakte Vilvoorde een furieuze comeback, maar die was net niet furieus genoeg om de zege te claimen. De ontgoocheling was dan ook groot.

Maandag krijg je een wedstrijdverslag in RINGtv-Sport

RINGtv-Sport

In RINGtv-Sport krijg je dus wedstrijdverslagen van Wolvertem-Halle en Bavi Vilvoorde-Sijsele. We hebben ook een portie vrouwenvoetbal met een wedstrijdverslag van de derby tussen Ternat en Lombeek in tweede provinciale. 

Zeker kijken dus naar een nieuwe RINGtv-Sport, maandag na het nieuws op RINGtv