Sportuitslagen 28 & 29/11

zon 29 nov 2015

Zaterdag wonnen onder meer Halle (4de B) en Pepingen (4de A) hun wedstrijd. Vandaag deed ook Sterrebeek dat (4de B). Een overzicht van de prestaties van onze regioploegen.

Voetbal

In 3de klasse A won Londerzeel met 2-4 van Olsa Brakel. Londerzeel wipt daardoor over Olsa Brakel naar de 10de plaats op 10 punten van leider Dender.

In 3de klasse B is Tempo Overijse zaterdag niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen leider Oosterzonen. Vandaag verloor Woluwe-Zaventem met 2-0 van Kelmis. Grimbergen verloor ook met 0-2 van Walhain en Diegem kon ook geen vuist maken tegen Capellen: 0-3. In de stand staat Tempo nu 10de op 10 punten van Oosterzonen. Woluwe-Zaventem staat 15de, Grimbergen 17de en Diegem bengelt helemaal onderaan met 11 punten.   

In 4de klasse A stuntte Pepingen tegen Menen, de nummer 7 in de stand. Pepingen won op eigen veld met 4-1 en klimt daardoor langzaam uit de degradatiezone. Pepingen staat voorlopig 12de met 14 punten.

In 4de klasse B won Halle zaterdag met 1-2 van Betekom. Sterrebeek won zondag met 3-0 van Ganshoren, Wolvertem speelde 1-1 gelijk tegen RWDM. In de stand staat Halle 4de op 11 punten van leider Charleroi dat vanmiddag met 0-2 de derby won tegen RC Charleroi-Fleurus. Wolvertem staat 5de met evenveel punten als Halle. Sterrebeek staat 7de.  

Futsal

In de eerste klasse van het Futsal zet Halle-Gooik zijn zegereeks voort. Op verplaatsing bij Malle-Beerse won Halle-Gooik met 5-9. (Bekijk het verslag op ‘Halle-Gooik wint van Malle Beerse’.)

Volleybal

In de eredivisie van het volleybal behoudt Asse-Lennik het maximum van de punten. De Pajotten wonnen vlot met 3-0 van Guibertin. (Lees ook: ‘Asse-Lennik wint 5de keer op rij’)