tempooverijse.jpg

Tempo Overijse deelt punten met Walhain

zon 8 nov 2015

In derde klasse heeft Tempo Overijse gisteren 0-0 gelijk gespeeld tegen Walhain. Het was een intense en felbevochten wedstrijd.

 

De ploeg van Tom De Cock tankte vorige week flink wat vertrouwen in de wedstrijd tegen Hoogstraten. Tempo Overijse won toen met 1-7. Tempo presteert al het hele seizoen sterk. Met een derde van de wedstrijden achter de rug, staan de Overijsenaren op de achtste plaats. Met een overwinning konden ze zelfs op gelijke hoogte komen met Walhain, dat vierde stond. Maar dat lukte dus niet. Walhain liet het beste spel zien op de grasmat, maar Tempo Overijse kreeg wel de grootste kansen. Het was een felbevochten match die eindigde op een billijk gelijkspel: 0-0.

Nog in derde klasse verloor Londerzeel met 1-0 op het veld van Sint-Niklaas. KVW Zaventem won op verplaatsing bij Tienen met 0-1. In derde B verloor Grimbergen op het veld van La Calamine met 4-2. Diegem verloor op Ciney met 2-3.

In vierde klasse 1 moest Pepingen met 2-1 de duimen leggen op het veld van Westhoek. Halle verloor thuis met 0-1 van Châtelet. Leopold klopte thuis Sterrebeek met 2-3. En Wolvertem verloor op verplaatsing tegne Athois met dezelfde cijfers.

Een verslag van de wedstrijd Tempo Overijse – Walhain kan je maandag zien in RINGtv Sport.

Volleybal

In het volleybal won Asse-Lennik zaterdagavond makkelijk met 3-0 van Menen. De setstanden waren 25-20, 25-16 en 25-19.