teralfene.jpg

Teralfene wint Denderderby van Pamel met 2-1

maa 12 jan 2015

In tweede provinciale C. werd gisteren de Denderderby afgewerkt tussen Leeuwkens Teralfene en Denderzonen Pamel. Teralfene is met een vierde plaats nog altijd in de running voor de titel, Pamel allerminst. De club is derde laatste en is dit seizoen al aan haar vierde trainer toe. De amper 29-jarige Kristof Pede moet Pamel nu in tweede provinciale houden. 

Na een halfuur kwam Pamel op achterstand. Vanuit het niets schoot De Vocht de bal mooi in doel. 1-0 voor Teralfene, meteen ook het enige wapenfeit in een voor de rest saaie eerste helft.

De tweede helft had gelukkig meer te bieden. De Coen zette met één pas Tielemans alleen voor doel : 1-1. Nadien volgden nog enkele pogingen aan de beide kanten van het veld. Na een kwartier zakte het tempo. Maar Teralfene bleef wel de betere ploeg. Dat bewees ook Schmidt die halfweg de tweede helft het veld werd opgestuurd en de bal tot bij Redant bracht. Die hoefde enkel nog binnen te koppen : 2-1, meteen ook de eindstand.

Reacties van Guy Vermoesen (trainer Leeuwkens Teralfene) en Kristof Pede (trainer Denderzonen Pamel) krijg je maandagavond in RINGtv-Sport. 

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"24651","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]