Uitslagen eindronde provinciaal voetbal

maa 11 mei 2015

In de eindronde voor promotie naar vierde klasse heeft Halle met 3-0 gewonnen van Schaarbeek. Donderdag volgt de terugwedstrijd.

Eindronde eerste provinciale

Halle (foto) en Schaarbeek speelden aanvankelijk zeer zenuwachtig. De doorbraak kwam er net voor de rust. Eerst trapte Thor Daems een strafschop in de netten. En twee minuten later zette Cunche Halle op rozen: 2-0. Ook in de tweede helft liet de Schaarbeekse verdediging te wensen over en daar maakte ook Buscema gebruik van: 3-0. Met deze klinkende overwinning neemt Halle een stevige optie op de finale. Een uitgebreid verslag en reacties krijg je vanavond in RINGtv-Sport.

Eindronde tweede provinciale

In de eindronde voor promotie naar eerste provinciale heeft in Groep 1 Bodegem-Kappelle United (Dilbeek) met 1-0 gewonnen van Aarschot. In Groep 2 versloeg Sporting Brussel Out-Hoegaarden met 2-0. In Groep 3 tot slot heeft Kester-Gooik een 4-1-nederlaag geleden op het veld van Grez-Doiceau. Kester-Gooik moet donderdag al met een zeer groot verschil winnen om de promotiekansen te behouden. Donderdag wordt de tweede speeldag in de eindronde afgewerkt.

Eindronde derde provinciale

In de eindronde voor promotie naar tweede provinciale versloeg Mazenzele-Opwijk Zuun met 2-3. FC Suryoyés Brussel versloeg VK Linden met 1-3. RCSZ Ohain tot haalde het met 0-3 van SNA Keiberg.