Voetbaluitslagen 29 en 30 augustus

zon 30 aug 2015

In de derde klasse van het voetbal werd de wedstrijd tussen Tempo Overijse en Beerschot-Wilrijk een beklijvend duel in een kolkende sfeer.De thuisploeg moest uiteindelijk wel de duimen leggen met 2-3. Ook Grimbergen leed thuis puntenverlies. Woluwe-Zaventem toonde zich wel de meerdere van Rupel Boom.

Derde klasse A

In de derde klasse A moest Londerzeel op bezoek bij Vigor Wuitens Hamme. Londerzeel begon ster aan de partij, maar gaf een vroege voorsprong uit handen. in de slotfase van de wedstrijd kon Londerzeel alsnog een puntje uit de brand slepen: 2-2.

 

Derde klasse B

In de derde klasse B beleefde Tempo Overijse zaterdageen kolkende voetbalavond. De thuisploeg had een stevige tegenstander aan Beerschot-Wilrijk. Beide ploegen voden gemakkelijkd e weg naar doel, de bezoekers werkten één keer beter af. Eindstand: 2-3.

Ook Grimbergen moest thuis de duimen leggen voor Oosterzonen. Het werd 1-2. Grimbergen is met 0 op 9 op dit moment de rode lantaarn.

Woluwe-Zaventem ten slotte, had een betere dag. Het won met 2-1 van Rupel Boom en staat nu op een gedeelde zevende plaats met vier punten.

 

Vierde klasse A

In de vierde klasse A moest Pepingen op bezoek bij Ingelmunster? Het speelde daar 1-1 gelijk.

 

Vierde klasse B

In de vierde klasse B speelden Halle en Wolvertem zondagmiddag tegen elkaar. Halle won met 3-1 en kon de drie punten thuishouden.

Sterrebeek ontving zondagmiddag Charleroi Fleurus, maar kon het thuispubliek geen zege bieden. Sterrebeek verloor met 1-2.

 

1ste Provinciale

Brainois - Merchtem 2000: 2-1

Lovenjoel - Strombeek: 0-0

Eppegem - Schaerbeek: 2-1

Hoeilaart - Houtem: 3-2

Liedekerke - Diest: 2-7

Ternat - Stockel: 1-2