Wolvertem wint na spannende wedstrijd van Halle

zon 10 jan 2016

In vierde nationale B van het voetbal ontving Wolvertem vanmiddag Halle. De thuisploeg kon na een spannende wedstrijd op het nippertje de drie punten thuis houden. Het werd 3-2.

Halle begon het beste aan de wedstrijd en kwam verdiend op voorsprong via Phiri. 0-1 was meteen ook de ruststand. In de tweede helft kregen de toeschouwers een ander spelbeeld te zien. Wolvertem kwam beter in de match en Bouwmeester maakte met een wereldgoal, een vrije trap vanop 30 meter recht in winkelhaak, gelijk.

Die aansluitingstreffer gaf de thuisploeg duidelijk vertrouwen, want Wolvertem ging meteen op en over Halle met een goal van Houman: 2-1. Maar het venijn van de wedstrijd zat in de staart. Acht minuten vor het einde kon Halle nog langszij komen via Hamri: 2-2. Vier minuten later maakte invaller El Anasse de winning goal. Wolvertem won de wedstrijd dus met 3-2 en houdt zo de drie punten thuis.

Vor een uitgebreid verslag van de wedstrijd, stem je maandagavond af op RINGtv. Meteen na het nieuws volgt immers RINGtv-Sport.