Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Schrijf jouw mooiste valentijnsbrief en win een uniek valentijnscadeau

Zoals iedereen weet is 14 februari de dag van de verliefden. Ook RINGtv viert deze bijzondere warme feestdag. Want we gaan opnieuw op zoek naar de mooiste liefdesbrief. Maak dus de dichter in je wakker en maak kans op een bijzonder valentijnscadeau dat Juwelier Topaas uit Asse wegschenkt n.a.v. zijn 40ste verjaardag.

Verliefde dichters kruipen op deze romantische dagen altijd in hun pen. Speciaal voor de RINGtv-Valentijnswedstrijd gaat dichter Geert Vanhassel uit Halle daarom op zoek naar de meest ultieme liefdesbrief. Dus aan alle lovers: scherp uw meest romantische pen, dompel ze onder in de roze inkt en schrijf de mooiste liefdesbrief die je ooit schreef!

De winnaar krijgt een uniek valentijnscadeau van juwelier Topaas uit Asse. Deze kans mag je niet links laten liggen.

Hoe deelnemen?

Bezorg ons hieronder jouw gegevens, een foto van jou en je geliefde en natuurlijk jouw brief. Maximum 1 brief per persoon en graag voor 10 februari! Vanaf donderdag 9 februari maken we elke dag 1 brief bekend en dat 5 dagen lang. De winnaar zelf maken we bekend op Valentijnsdag. 

Hoe schrijf je een liefdesbrief?

Schrijf vooral vanuit je buikgevoel en je hart. Zoek de mooiste woorden en de fijnste zinnen om jouw liefde te vatten. Je vindt massa’s tips & tricks op het internet. Maar dichter Geert Vanhassel heeft de belangrijkste voor jullie op een rij gezet. Geheel vrijblijvend maar misschien wel handig.

 

 

 

Wil je weten wie gewonnen heeft? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.