Diegem op eigen veld onderuit tegen Londerzeel

maa 12 okt 2020

In de tweede amateurklasse van het voetbal stond afgelopen weekend de derby tussen Diegem en Londerzeel op het programma. Londerzeel haalde het met 2-4. Uitblinker bij de bezoekers was Jelle Van Kruijssen. De Nederlandse spits was goed voor drie doelpunten.

De thuisploeg startte het best.  Barkellil opende na 11 minuten de score voor Diegem. Daarna kreeg Diegem nog enkele kansen, maar vergat de voorsprong verder uit te diepen. De eerste helft kende een knotsgek laatste kwartier met vier doelpunten voor Londerzeel. Eerst scoorde Van Kruijssen twee keer op enkele minuten tijd, vervolgens was het Yildiz die raak schoot. Nog voor de rust zette Van Kruijssen de 1-4 op het bord.

De Nederlandse spits, die overkwam van Berchem, leverde in zijn eerste basisplaats meteen zijn visitekaartje af met een hattrick. Een kwartier voor tijd zette Egerick de 2-4-eindscore op het bord. Door de overwinning heist Londerzeel zich naast Diegem in de subtop van het klassement. Beide ploegen hebben 7 punten na 4 wedstrijden.