Diegem speelt gelijk tegen Union

maa 25 aug 2014

In de derde klasse van het voetbal heeft Diegem zijn tweede wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De club speelde bij de Brusselse buren van Union 1-1 gelijk. Een punt dat het afdwong in de toegevoegde tijd.

Union speelde erg aanvallend en dat leverde in de eerste helft een paar kansen op. Cocchiere werkte in de tiende minuut ook af : 1-0

Na de rust ging Union verder op zoek naar de 2-0. En ook nu weer kwam de Brusselse club onder meer via Englebert,  regelmatig oog in oog te staan met de Diegemse doelman.  Maar daar bleef het ook telkens bij.

In de toegevoegde tijd pompte Diegem tot slot een een lange bal in het strafschopgebied.  De Union-defensie was duidelijk verrast en Mathias Vynckescoort sleepte voor Diegem alsnog een gelijkspel in de wacht : 1-1