FP Halle-Gooik wint met 5-3 van Gelko Hasselt

zat 8 nov 2014

In de eerste klasse van het Futsal heeft FP Halle-Gooik gisteravond met 5-3 gewonnen van Gelko Hasselt. In de stand verstevigt Halle-Gooik zijn tweede plek.  Het volgt nu op één punt van leider FT Charleroi.

Halle-Gooik begon het best aan de partij en kwam op voorsprong met een afgemeten schot van Dahbi.  Chaibai voelde zich duidelijk in vorm en maakte 2 doelpunten na elkaar : 3-0 Het laatste doelpunt kwam er met de medewerking van Rahou en die speelde even later Teixeira vrij : 4-0.

In de tweede helft leek Halle-Gooik te beruste in de ruime voorsprong.  Maar 5 minuten voor het affluiten  schudde Hasselt iedereen wakker met een doelpuntenvuurwerk van Neesen (4-1), Hakkens (4-2) en nogmaals Neesen (4-3)  Hasselt , tot gisteren ongeslagen, probeerde nog een gelijkspel uit de brand te slepen maar nam daarvoor teveel risico’s nam.  Daar maakte Neuckermans gebruik van om net voor affluiten de geruststellende 5-3  binnen te tikken.

Maandag speelt Halle-Gooik de 16de finale van de Beker van België tegen ZVK Meeuwen.