Futsal: mentale tik voor leider Halle-Gooik

maa 2 maa 2015

In de eerste klasse van het zaalvoetbal heeft leider Halle-Gooik afgelopen weekend een mentale tik gekregen. Halle-Gooik verloor met 4-6 van regerend kampioen en derde in de stand Charleroi.

Het was een topaffiche in het zaalvoetbal. Halle-Gooik aasde op revanche na de 9-3 nederlaag in de heenmatch en begon gretig en kon als eerste soren. Maar bezoekers maakten al snel een tegendoelpunt en daarna ging de wedstrijd een hele tijd op slot.

Iedereen leek in slaap te dommelen, tot Carello een wondermooi doelpunt uit zijn schoen toverde: 1-2. En net voor de rust konden de bezoekers hun voorsprong zelfs nog vergroten: 1-3.

In de tweede helft vocht Halle-Gooik terug tot 3-3, maar kreeg dan een strafschop tegen door een fout van Rahou. Daardoor kwamen de bezoekers weer op voorsprong. De thuisploeg kon nog één keer terugkomen tot 4-4, maar moest dan lijdzaam toekijken hoe Charleroi het laken naar zich toetrok. De wedstrijd eindigde op 4-6.

Ondank de nederlaag blijft Halle-Gooik leider. Charleroi en Antwerpen zitten de Pajotten wel op de hielen. De kloof is amper twee punten.