Halle-Gooik met vertrouwen richting Champions League

zat 23 okt 2021

Aan de vooravond van een nieuwe Champions League-campagne, nam Halle-Gooik het gisteren op tegen rivaal Charleroi. Halle-Gooik nam na rust afstand van Carolo's en won uiteindelijk overtuigend met 6-2.

Halle-Gooik begon moeizaam aan de wedstrijd en kende een moeilijke eerste helft, maar kwam na de rust onder stoom. Het was Gabriel die met drie doelpunten Halle-Gooik naar een ruime 6-2-zege loodste tegen Charleroi. De Pajotten blijven dankzij ongeslagen aan de leiding in de hoogste futsalcompetitie met zeven opeenvolgende overwinningen.

Volgens algemeen manager Lieven Baert mag Halle-Gooik dan ook met het nodige vertrouwen starten aan hun Europese campagne. Die start volgende week in Slowakije. “We zitten in een moeilijke poule met topclubs zoals Benfica en Ekaterinenburg, maar thuisploeg Lucenec is op ons niveau en zeker een haalbare kaart”, aldus Baert.

De eerste drie ploegen van de poule gaan door naar de volgende ronde, de Elite Round.