KFC Eppegem kruipt door het oog van de naald

zon 14 apr 2019

In de tweede amateurklasse A streed KFC Eppegem vandaag voor het behoud. De ploeg stond voor de wedstrijd voorlaatste, met één punt meer dan hekkensluiter Olsa Brakel. Net vanmiddag ontving Eppegem Brakel.

Ook al begreep Eppegem dat scoren de enige optie was, verder dan halve kansjes kwam de ploeg aanvankelijk niet. Tot het aan de rust, met de nodige portie geluk, toch 1-0 voor staat.

In de tweede helft gaat Eppegem op hetzelfde elan verder: al snel staat het 2-0. En Eppegem blijft de baas. Toch halen de bezoekers van Brakel nog uit. Enkele minuten voor tijd wordt het 2-1.

Dat blijft zo en Eppegem kruipt dus door het oog van de naald. De ploeg slaakt een zucht van verlichting en is zeker van het behoud. Het springt over Overijse naar de veertiende plaats.