Oud-Heverlee is de ploeg van Vlaams-Brabant

maa 17 nov 2014

Niet Zaventem, maar Oud-Heverlee Leuven is de ploeg van Vlaams-Brabant. De ex-eersteklasser versloeg de nieuwkomer in 2de klasse met droge 0-3 cijfers.

Al na 6 minuten kopte Oud-Heverlee het eerste doelpunt binnen. Pas 30 minuten slaagde Zaventem erin enkele kansen te versieren via Charlier en Lorenzon maar Bailly kon telkens redden.

Na de rust schakelde Oud-Heverlee Leuven een tandje hoger.  Met resultaat en met doelpunten van Croizet en Somé.  0-3 dus voor Oud-Heverlee.

Voor Zaventem is het al de 12de nederlaag in 16 wedstrijden. Het behoud in tweede klasse maar ook de positie van trainer Van Nerom komen in gevaar.  Bekijk hier de reacties van voorzitter Ward Ceuppens (foto) en Nico Van Nerom.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"22635","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"342","width":"610"}}]]