Strombeek wint van Ternat met 3-1

maa 3 nov 2014

Strombeek, één van de kandidaten voor de eindronde in eerste provinciale, versloeg in eigen stadion Ternat met 3-1.  Door deze overwinning klimt Strombeek naar de 7de plaats.

De drie vorige wedstrijden leverden Strombeek amper één punt op.  De ploeg was dus gebeten op een goeie prestatie.  En dat was merkbaar want na amper 5 minuten kwam Strombeek al op voorsprong na een actie van Voglaire.  10 minuten later kopte Hendrickx aan de eerste paal een hoekschop binnen : 2-0.  De thuisploeg controleerde de partij gemakkelijk tot Ternat op het halfuur een vrije trap kreeg en die ook omzette : 2-1.

In de tweede helft ging Ternat gretig op zoek naar de gelijkmaker maar de Strombeekse doelman Auspert stond telkens op de juiste plaats. Een kwartier voor het einde kopte Archembeau na een hoekschop het derde en laatste Strombeekse doelpunt binnen : 3-1.

Matthias Van Steenberghe, de trainer van Ternat, was achteraf scherp voor z'n spelers. Hij verweet ze een gebrek aan mentaliteit. Alain Kneudt (foto), de trainer van Strombeek, kon dan weer niet klagen over de mentaliteit van zijn spelers.  Bekijk hier de reacties die we sprokkelden na de wedstrijd.[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"22164","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"404","width":"610"}}]]