Ternat wint van achtervolger Melsbroek met 4-1 in 2de prov. B

zon 23 okt 2016

In de tweede provinciale B won leider Ternat met 4-1 van achtervolger Melsbroek.

Het eerste kwartier hielden Ternat en Melsbroek elkaar in evenwicht. Maar dan trok Melsbroek het laken naar zich toe. Deriemaker opende de score voor Melsbroek op het halfuur: 0-1. Maar net voor de rust bracht Sleeewaegen voor Ternat de bordjes opnieuw in evenwicht na een strafschop.

Ondanks het rood voor Decoster  nam Melsbroek ook in de tweede helft de beste start. De pogingen bleven echter onbenut. Na 10 minuten bracht de Ternatse rechtsachter Poppe zijn ploeg zelfs op voorsprong: 2-1. Melsbroek  bleef in de aanval gaan. Via Verhas en Ghys belandde de bal opnieuw in het doel. Maar dat doelpunt keurde de scheidsrechter af voor buitenspel. Tot overmaat van ramp maakte Sleewaegen even later zijn tweede doelpunt van de middag: 3-1. En die geruststellende uitslag gaf Ternat vleugels: 4-1 via Cleemput.

Ternat blijft dus aan de leiding in 2de B samen met Meise dat met 2-3 won van Steenhuffel. Klik hier voor de volledige stand.

Een uitgebreid verslag en reacties krijg je in RINGtv-Sport.