Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Van Uytvanck blikt terug op slopend tennisseizoen

 

Van Uytvanck blikt terug op slopend tennisseizoen

Voor Alison Van Uytvanck uit Grimbergen is er een einde gekomen aan een lang en slopend tennisseizoen. Van Uytvanck bereikte dit jaar onder meer de tweede ronde op Wimbledon, maar kon in tegenstelling tot vorig jaar geen WTA-toernooi winnen. Op de valreep tuimelde ze daardoor nog uit de top-100 van de wereldranglijst. Op dit moment geniet ze van anderhalve week vakantie, maar toch maakte ze tijd om samen met Kris Vander Gracht de balans op te maken van het voorbije seizoen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.