Wambeek-Ternat houdt titelkansen gaaf: 1-0

zon 19 jan 2020

In de tweede provinciale B van het voetal houdt Wambeek-Ternat zijn titelkansen gaaf dankzij een 1-0 overwinning tegen Nossegem.Zo houdt Wambeek-Ternat ook de kloof met BOKA klein.

Wambeek-Ternat schiet het best uit de startblokken, maar het schot van Pinon wordt knap gered door doelman Greven. Na 20 minuten opent Pinon knap op Ghys en die klopt doelman Greven met een gekruist schot: 1-0 voor de thuisploeg!

Net na de openingstreffer haalt doelman Corbissier Declercq neer, maar de scheidsrechter fluit geen strafschop. De thuisploeg komt goed weg, het staat 1-0 bij de rust.

Na de pauze zijn de beste kansen voor Wambeek-Ternat, maar Van der Putten en Ghys slagen er niet in om te scoren Nossegem legt zich niet zomaar bij de sitautie neer en krijgt ook een paar kansen. Wambeek-Ternat loert op de counter en die tactiek levert een paar goede doelpogingen op.

Op het einde mist Van Loo de kans op de gelijkmaker. Wambeek-Ternat wint met 1-0 en houdt zijn titelkansen gaaf.