Zaventem verliest met 0-2 van Antwerpen

maa 15 sep 2014

In het voetbal ontving Zaventem vandaag Antwerp, de oudste club van het land. Beide ploegen stonden na 6 speeldagen onderaan het klassement, en hadden de punten broodnodig.

In de eerste helft ontbrak het beide ploegen aan efficiëntie.  Onder meer Weynants en Benloufi slaagden er niet in om hun kansen af te werken.  Ook Antwerpen is een aantal keren gevaarlijk via Joren Dom.  Pas in de tweede helft slaagde hij erin om een hoekschop ook effectief binnen te koppen.  Zaventem stuurde vervolgens Pulcinelli het veld op maar zijn actie eindige op de lat.  Veel druk kon Zaventem nadien niet meer ontwikkelen. Drie minuten voor affluiten trapte Owusu de 0-2 binnen waardoor het laatste restje hoop bij Zaventem verdwenen was.

Zaventem was met twee overwinningen sterk aan het seizoen begonnen maar het behaalde in zijn laatste 5 wedstrijden maar één op vijftien.  Trainer Nico Van Nerom beseft dat hij het over een andere boeg moet gooien want z’n club botst elke week tegen de maturiteit van de tegenstander.  Zaventem speelt immers met zeer jonge spelers en het ontbreken van die maturiteit moeten we cash betalen, aldus een ontgoochelde Van Nerom.  (foto E.Gielens)  Bekijk hier de reacties van de trainers

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"20537","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"349","style":"width: 612px; height: 330px;","width":"638"}}]]