Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Lentespecial

Liesbeth proeft van de nieuwste modetrends bij Fashion Forum in Denderleeuw. Wat de lente betekent voor je haarkleur en kapsel ontdekt ze bij Cocoon Hairdresser in Meise. Voorts probeert ze een nagelnieuwe wagen uit bij Toyota Trullemans in Schepdaal. En naar aanleiding van de ‘Week van de Zorg’ houdt Liesbeth halt bij vzw De Poel in Sint-Genesius-Rode.

lentespecial 1400

dit weekendop RINGtv

VIVA! Lentespecial

VIVA! Lentespecial

viva

VIVA! Lentespecial 16/03/19

Liesbeth proeft van de nieuwste modetrends bij Fashion Forum in Denderleeuw. Wat de lente betekent voor je haarkleur en kapsel ontdekt ze bij Cocoon Hairdresser in Meise. Voorts probeert ze een nagelnieuwe wagen uit bij Toyota Trullemans in Schepdaal. En naar aanleiding van de ‘Week van de Zorg’...

VIVA! Lentespecial 09/03/2019

Bij VIVA! zijn de lentekriebels nu al voelbaar! Liesbeth kiest daarom een nieuwe wagen bij Toyota Trullemans in Schepdaal en bij Immagine in Lennik ontdekt ze de nieuwste lentecollectie lingerie, badpakken en sport-bh’s.

VIVA! Lentespecial 02/03/2019

Bij VIVA! zijn de lentekriebels nu al voelbaar! Liesbeth kiest daarom een nieuwe wagen bij Toyota Trullemans in Schepdaal en bij Via Scarpa probeert ze de nieuwste collectie schoenen en sandalen uit.