Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win een exemplaar van Ons Kookboek

 

 

Wat in 1927 begon als een eenvoudig Ons Kookboekje groeide uit tot dé kookbijbel in Vlaanderen. Ook anno 2021 staat Ons Kookboek nog steeds garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En het boek evolueert ook mee met de culinaire trends en ontwikkelingen.

Met de toevoeging van nieuwe producten, tendensen en kooktechnieken biedt dit lijvige boek een schat aan informatie, weetjes, tips en 1.892 hedendaagse recepten voor zowel de dagelijkse als de gastronomische tafel.

 

Een degelijk basiskookboek voor de beginnende kok en de doorgewinterde foodie. Deze kookbijbel mag dus ook in jouw keuken niet otnbreken. En dankzij RINGtv maak je ook kans op een gratis exepmlaar! Om in aanmerking te komen moet je wel het correcte antwoord geven op onderstaande vraag.

Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar. Meer info hierover vind je op onze disclaimer & privacybeleid.

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.