Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win een overnachting!

 

Tijdens de Maand van de Lambiek kan je genieten van heel wat lambiekarrangementen. Je logeert  in de leukste hotels en B&B’s van het Pajottenland en de Zennevallei. En je hebt meteen een leuke uitvalsbasis om de streek, de prachtige natuur, de brouwerijen of stekerijen en de lambiek te ontdekken. Te voet, met de fiets, de motor of de wagen. Dankzij RINGtv kan je elke week zo’n overnachting winnen.
 
Ons vijfde arrangement dat we cadeau doen, is er eentje in Hotel Les Eleveurs (foto links - (c) Amanda De Brouwer) of in Hotel Alsput (foto hieronder - (c) Alsput) in Halle. Twee schitterende verblijfslocaties waar je helemaal tot rust kan komen en genieten van de pracht van het Pajottenland en de Zennevallei. 
 
 
 
Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Beantwoord onderstaande vraag en like onze Facebookpagina. 
 

VRAAG van de WEEK

De hoeveelste Dag van de Oude Geuze wordt dit weekend in Halle georganiseerd door het Streekproductencentrum van Halle en de Lambiekstoempers?

Tip: Bekijk zeker deze week onze nieuwsuitzendingen. Want onze nieuwsploeg is te gast op de Dag van de Oude Geuze! Of neem kijkje op de website van Toerisme Vlaams-Brabant want ook daar vind je het antwoord. Veel succes! 

Wil je ook weten of je gewonnen hebt? Schrijf je in via www.ringtv.be/nieuwsbrief ! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit de regio.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.

CTA Overnachting MVDL 1440

Deelnemen kantot 22/10