Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win een overnachting!

Nog tot eind juni kan je tijdens ParkenParade in de Groene Gordel rond Brussel genieten van parken, tuinen en kasteeldomeinen. Er zijn tal van fiets- en wandeltochten en allerlei activiteiten die draaien rond welzijn en geluk (zoals yoga of een picknick in een kasteelpark). En dankzij RINGtv kan je ook gratis overnachten tussen al die parken en kastelen.

Ontdek de activiteiten

Laat de volgende weken de chaos van de werkweek achter je en onthaast in de natuur van de Groen Gordel. Geniet van unieke momenten van rust maar ook van cultuur, erfgoed en tal van activiteiten. Benieuwd? We bezorgen je alvast een overzicht.

Dankzij RINGtv kan je ook slapen tussen de kastelen en parken van waaruit je de Groene Gordel rond Brussel kan ontdekken.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

Wil je ook weten of je gewonnen hebt? Schrijf je in via www.ringtv.be/nieuwsbrief ! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit de regio.

Overnachting 1440

Win een overnachting voor 2!
Veelsucces!