Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Axelle Red!

Op 23 mei brengt Axelle Red in CC Strombeek een try-out van haar haar nieuwste tournee. En 10 kijkers van RINGtv mogen dit optreden exclusief bijwonen!

Vijf jaar na haar laatste studioalbum ‘Rouge Ardent’ en twee jaar na haar akoestische album ‘Acoustic’, is Axelle Red terug met een nieuwe single ‘Who’s Gonna Help You’ en een nieuw album 'Exil'. Een Engels refrein deze keer, maar met nog steeds die typische toets van het Franse chanson.

Na meer dan 200 concerten in België, Frankrijk, Zwitserland, Canada en Zuidoost-Azië met haar ‘Acoustic Tour’ trok Axelle Red naar Memphis, Nashville en Los Angeles om een vervolg te schrijven op ‘Rouge Ardent’. Het is Los Angeles dat haar een nieuwe adem bracht. In Laurel Canyon werkte ze o.a. samen met Dave Stewart (Eurythmics) en vermengde haar typische soul invloeden met meer pop.

En er is meer: een concert in de Ancienne Belgique op 2 juni, maar niet vooraleer ze een try-out speelt in Cultuurcentrum Strombeek op woensdag 23 mei.

 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes. (info & foto: CC Strombeek)
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

12 + 0 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

red 1440

Win tickets voor Axelle Red!
CC Strombeek23 mei