Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

WIN tickets voor de Mooiste Nacht

Dit jaar wordt de 7de editie van de Mooiste Nacht in Affligem echt speciaal, want het is een VIP-editie met onder meer Sandra Kim en Soulbrothers. Geniet dus van een magische avond vol muziek. En opgelet! Dankzij RINGtv kan je gratis tickets winnen.

Sandra Kim & Soulbrothers

Op 7 oktober 2023 brengen we een line-up van topartiesten voor een onvergetelijke avond. Om 20u30 trapt Louise, winnares van The Voice 2023, de avond af. Om 21u45 beklimt de legendarische Eurovisiesongfestivalwinnares Sandra Kim het podium. Om 22u40 is het de beurt aan Soulbrothers, een van de beste coverbands in België, om het feest voort te zetten. En de avond wordt afgesloten met een betoverende DJ-set van Kaaprisun vol dansmuziek.

Maar dat is nog niet alles! Net als vorig jaar zullen we ‘de Pluim van Affligem’ uitreiken aan een vereniging uit de gemeente.

Mis deze kans niet en doe mee aan onze wedstrijd. Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars van deze gratis tickets. 

Zin om in aanmerking te komen? 

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.