Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor de Waterbus!

Het toeristisch vaarseizoen draait weer op volle toeren. Met RINGtv en Kanaaltochten Brabant kan je de kanaalomgeving in de Rand en Brussel opnieuw gratis ontdekken en beleven.

Varen in eigen land is ontspannend, Corona-safe en leerrijk. Kom een frisse neus halen op een van onze tochten! Zowel op het dek als in de binnenruimten heb je voldoende plaats om volop te genieten van alles wat van onze rivieren en kanalen te bieden hebben. Aan boord van onze schepen worden alle door de veiligheidsraad opgelegde covid-19 maatregelen gerespecteerd

Tot 15 augustus vaart de Waterbus - de lijndienst op het kanaal tussen Brussel en Vilvoorde - alle dagen, ook in het weekend. Zin om eens gratis mee te varen? Bezorg ons hieronder jouw gegevens! Elke woensdag maken we via onze nieuwsbrief de winnaars bekend. 

Andere blikvangers uit het aanbod zijn:

 

  • Aperitiefcruises Brussel. Vanaf 16/07! Kom met familie, vrienden of collega’s genieten van een zomerse avondcruise door Brussel en de Groene Gordel. We verwelkomen je met één gratis aperitief!
  • Muzikale avondcruises Vilvoorde. Geniet van een swingende avondrondvaart vanuit Vilvoorde! Met een GRATIS aperitief en live muziek aan boord.
  • Sunday cruise & brunch Brussel. Op zondag 26/07, 23/08 en 13/09! Geniet van een heerlijke brunch aan boord en verken Brussel, de haven en de noordelijke Groene Gordel tot Grimbergen en Humbeek. Een niet te missen gegidste rondvaart van 3 uur op zondagvoormiddag - ontspanning verzekerd!

Voor meer info en een volledig overzicht van vaarprogramma 2020: www.kanaaltochtenbrabant.be

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

1 + 12 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)