Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Freek De Jonge

In ‘Freek doet Neerlands Hoop’ neemt Freek de Jonge het publiek opnieuw terug naar zijn Neerlands Hoop-tijdperk. Samen met zijn band haalt hij de mooiste liedjes en bekendste sketches van onder het stof. Afspraak op 31 mei in CC Westrand in Dilbeek. RINGtv heeft voor deze nostalgische voorstelling alvast enkele tickets gereserveerd voor de kijkers.

Ter ere van het uitkomen van de Neerlands Hoop Box, speelde Freek De Jonge een speciale voorstelling in een uitverkocht Theater Carré in Nederland. Dit heeft zoveel losgemaakt dat Freek daar op 2 en 3 juni nogmaals 'Freek doet Neerlands Hoop' zal spelen. Een voorsmaakje krijg je al op 31 mei in CC Westrand in Dilbeek.

Freek De Jonge:  "Na een memorabele presentatie in ‘De Wereld Draait Door’ mocht ik in mijn eigen omgeving, met mijn favoriete collega’s de Neerlands Hoop-Box presenteren. Het werd in een zinderend Carré een ervaring waar alles in zat. Trots over de totstandkoming van de oeuvre box, ontroering over de bereidheid van de collega’s een van de Neerlands Hoop klassiekers ten gehore te brengen, dankbaarheid dat ik in het vak ben beland waar ik van droomde en dat het beste uit mij gehaald heeft en verbondenheid met Bram met wie ik dit allemaal samen mocht maken. Maar vooral ook het enthousiasme van het publiek dat na al die jaren misschien wel meer teksten uit het hoofd kende dan ik en vooral liet merken wat Neerlands Hoop voor impact gehad heeft. Dit alles heeft me, na overleg met velen, doen besluiten het Neerlands Hoop eerbetoon nog even voort te zetten. Ditmaal alleen met band De Jonges". (bron info & foto: CC Westrand)

 

  • RINGtv heeft voor deze voorstelling enkele tickets op de kop kunnen tikken. Wil je in aanmerking komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens.
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

In onderstaande video nemen we jullie alvast even terug naar de hoogdagen van Neerlands Hoops.

4 + 13 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)