Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Fried Ringoot

Geraak je met het herfstweer moeilijker uit je bed? Kijk je op tegen de wintermaanden? Heb je het deze dagen moeilijk om positief te antwoorden op de vraag “En? Alles goed?”.  Donderdag 17 oktober kan je terecht in de cultuurzaal van Affligem voor een portie humor en aanstekelijke (zelf)relativering. En RINGtv heeft een aantal tickets op de kop kunnen tikken!

Fried Ringoot (bekend van Belgium’s Got Talent) vertelt zijn levensverhaal in de voorstelling “En? Alles goed?”. Een verhaal over kanker en toch doorzetten. Een verhaal over hoe je met pijn en medelijden omgaat. Soms echt absurd, maar best ook grappig. Een voorstelling die ons weer met beide voeten op de grond zet en ook aantoont dat een ziekte niet je hele leven hoeft te bepalen. RINGtv heeft alvast enkele tickets gereserveerd voor de kijkers.

Deuren open om 19.30 uur, show start om 20.00 uur

Locatie: Cultuurzaal Sanderus, Geertruidebaan, Affligem

 

  • Zin om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Bron info: Auctor Graphics

Hieronder kan je terugblikken op Ringoots deelname aan Belgium"s Got Talent op VTM.

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

10 + 8 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)