Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Mysterieuze Bossen

Dwaal langs eeuwenoude bomen en volg de route langs mysterieuze verhalen. Laat vertellers je meeslepen in amusante vertelsels voor groot & klein. Met lampionnen in de hand vertrek je voor een tocht vol verwondering en beleving. 

Beleef het mee op zaterdag 6 november in het Hanenbos in Beersel. Klik hier voor meer informatie over de Hanenboswandeling.

Of kom op zaterdag 13 november naar het Velaertbos in Meise. Klik hier voor meer informatie over deze wandeling waarin de Chinese Nachtegaal helemaal centraal staat.

Speel, proef en geniet. En dankzij RINGtv kan het ook gratis. 

 

  • Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw contactgegevens.
  • Persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.