Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zomerbars

In Zomerkriebels gaan we kokerellen en ontspannen op de Ketelheide in Dilbeek. Daar heeft cultuurcentrum Westrand de eerste van 4 zwoele zomeravonden afgetrapt. Daarna vertelt Ine Van Wymersch van het parket Halle-Vilvoorde welk boek over het klimaat het eerste is dat haar echt heeft aangezet tot actie. Alles over haar leestip, “Het is allemaal de schuld van de Chinezen”, kom je te weten in De Leeskoffer.

Zomerbars

Zomerbars

Nieuws

Zomeravond Westrand

In Zomerkriebels gaan we kokerellen en ontspannen op de Ketelheide in Dilbeek. Daar heeft cultuurcentrum Westrand de eerste van 4 zwoele zomeravonden afgetrapt. Daarna vertelt Ine Van Wymersch van het parket Halle-Vilvoorde welk boek over het klimaat het eerste is dat haar echt heeft aangezet...

Zomeren op Lembeek Beach

Iedere dinsdag nemen we je mee naar een leuke zomerplek in onze regio. Vandaag ontspannen we op het strand van Lembeek beach, waar sport en feest hand in hand gaan.

Zomerbar op de Asiat site in Vilvoorde

Iedere dinsdag nemen we je in Zomerkriebels mee naar de leukste zomerplekjes en evenementen van onze regio. Vandaag zoeken we verkoeling op de Asiat site in Vilvoorde, een ontmoetingsplek met plaats voor tentoonstellingen, kleine evenementen en een hapje en een drankje.​

Zomerbar: Wei van Wammek

In Zomerkriebels gaat RINGtv de hele zomervakantie op zoek naar de leukste plekjes en evenementen van onze regio. Eindhalte voor vandaag: de Wei van Wammek in centrum Wambeek, een laagdrempelige zomerbar, met meer dan enkel cocktails.