Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zomerse BBQ-tips

Nu de zomerse maxima opnieuw boven de 20 graden klimmen, serveert RINGtv elk weekend enkele zomerse culinaire BBQ-tips van Geert Van Der Bruggen van restaurant de Lijsterbes (Berlare). Verwacht je aan een BBQ vol natuurproducten, creatief bedacht en met liefde bereid. 

In het laatste weekend van de zomervakantie gaan we vegetarisch op de bbq. Met Berloumi-kaas, sla, abrikozen, granaatappel en een spicy dressing met yoghurt.

Zomerse BBQ-tips

elk weekendop RINGtv

Zomerse BBQ-tips

Zomerse BBQ-tips

Nieuws

Zomerse BBQ-tips: Berloumi

In het laatste weekend van de zomervakantie gaan we vegetarisch op de bbq. Met Berloumi-kaas, sla, abrikozen, granaatappel en een spicy dressing met yoghurt.

Zomerse BBQ-tips: Côte a l’os

Geert Van Der Bruggen maakt dit weekend een klassieker klaar op de barbecue: côte a l’os. Maar hoe bereid je die het best? Met de tips van Geert verras je vrienden en familie op je volgende feestje!

Gezond zomers: visburger op de barbecue

Dit weekend toont Geert Van Der Bruggen ons hoe je een visburger bereidt op de barbecue. Niet simpel, maar met de nodige knowhow lukt het je zeker!