Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kapelle-Op-Den-Bos

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Sport

Bouchiki te sterk voor Hallenaar Kimeli in Crosscup

Vandaag vond de Crosscup-mance in Rotselaar plaats. Soufiane Bouchiki won voor Hallenaar Isaac Kimeli. Voor de Vlaamse atleten gold de wedstrijd ook als Vlaams kampioenschap.

Nieuws

Provincie investeerde fors in nieuwe fietspaden

De provincie Vlaams-Brabant gaf in 2017 een bedrag van 4 miljoen 845.923,54 euro uit aan 17 fietsprojecten. Die lagen in de gemeenten Asse, Dilbeek, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Roosdaal, Steenokkerzeel, Zaventem en Zemst.

Nieuws

Radio Tamara vanaf februari te beluisteren via internet

Radio Tamara uit Steenhuffel gaat vanaf 1 februari uitzenden via internet. Meer dan 2000 sympathisanten tekenden intussen de petitie tegen het uit de ether gaan van de lokale radiozender.

Nieuws

Tewerkstelling horeca Vlaams-Brabant fors gestegen

Het aantal zelfstandigen en loontrekkenden in de Vlaams-Brabantse horeca is sinds 2010 met 13 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen die Toerisme Vlaams-Brabant analyseerde.

Nieuws

Nieuwe inbraakmethode in Meise: deurbel afplakken

De politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise) waarschuwt voor een nieuw fenomeen. Aan een aantal huizen in Meise werd er plakband onder of boven de bel geplakt. Het doet denken aan een inbraakmethode die begin dit jaar in Nederland opdook.

Sport

Crisis nog niet voorbij voor Kapelle-op-den-Bos

In de eerste divisie A van het volleybal kreeg Kapelle-op-den-Bos gisteren Lubbeek-Leuven op bezoek. De Leuvenaren overklasten de thuisploeg. Kapelle-op-den-Bos verloor z’n zevende match op rij.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.