Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kapelle-Op-Den-Bos

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Sport

Isaac Kimeli en Robin Hendrix geplaatst voor EK atletiek in Berlijn

Nieuws

Expo 58 tentoon in GC Oude Pastorie in Kapelle-op-den-Bos

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Grimbergs advocaat klaagt stilstand vredegerecht aan

De hervorming van de vredegerechten veroorzaakt een stilstand voor de Grimbergse dossiers. Dat klaagt Grimbergs advocaat Patrick Mensalt aan. Volgens Mensalt raken dossiers door het samengaan met het vredegerecht in Meise geblokkeerd.

Nieuws

Snelheidsduivel op Merchtemsesteenweg geflitst met 208 kilometer per uur

Op de Merchtemsesteenweg in Meise, waar je 70 kilometer per uur mag rijden, is eergisteren een wagen geflitst die 208 kilometer per uur reed. Dat meldt de lokale politie K-L-M (Kapelle-op-den-Bos/Londerzeel/Meise). Het is de de hoogste snelheid die de politiezone op de plek mat. 

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Aannemer is creatief met stoeptegels

Vreemd zicht in de Mechelseweg in Kapelle-op-den-Bos. Daar is een aannemer op vraag van de nutsmaatschappijen het voetpad aan tussen de Post en de Londerzeelseweg aan het heraanleggen. Maar blijkbaar waren de grijze stoepstenen op en mengden ze die met rode.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.