Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kapelle-Op-Den-Bos

Nieuws

Regio in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging

Nieuws

Kapelle-op-den-Bos moet 116.000 euro betalen omdat gemeentehuis 4 meter te hoog is

Sport

Lynsey uit Kappelle-op-den-Bos leert jong en oud Ierse dansen

Nieuws

Resultaat flitscontrole politiezone K-L-M: 12 % te snel

Gisteren deed ook politiezone K-L-M mee aan de nationale flitsmarathon. Van de 2561 voertuigen die in Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise werden gecontroleerd, reden 301 bestuurders te snel, ofwel 12% van de gecontroleerde voertuigen. 

Nieuws

Jana verkoopt sfeerlichtjes voor verlamde vriend Nathan

Jana (20) Van den Broeck uit Nieuwenrode (Kapelle-Op-Den-Bos) en Nathan Bundy (23) hebben twee jaar een relatie. In de zomer van vorig jaar belandde Nathan in Wolvertem met zijn motor tegen een boom. Gevolg een halswervelfractuur waardoor Nathan volledig verlamd is. Jana en haar mama verkopen nu...

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.