Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Vrachtwagen rijdt van brug in Sterrebeek: chauffeur overleden

Nieuws

Dringende herstelling aan stuwsluis Dender in Teralfene

Nieuws

Hélène en Britt interviewen Dieter Guldemont (Affligem) voor Youca

Sport

FP Halle Gooik kent tegenstanders Elite Round Uefa

Sporting Club Portugal, Dynamo Moskou en Zagreb. Dat zijn de tegenstanders van FP Halle-Gooik in de Uefa Futsal Cup Elite Round. Bij FP Halle-Gooik zijn ze tevreden met de loting die vandaag plaatshad in Genève.

Nieuws

Homans fluit Europa terug rond benoeming burgemeesters faciliteitengemeenten

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) zegt met verbazing kennis te hebben genomen van de aanbevelingen van het Congres van Lokale en Regionale Besturen van de Raad van Europa. Die had eerder aanbevolen om het systeem van de benoeming van de burgemeesters in de...

Nieuws

Overvallers hebben het gemunt op kippenkraam in Londerzeel

In de Meerstraat in Londerzeel hebben 2 mannen gisterenavond een kippenkraam overvallen. De eiegnaars kregen een paar rake klappen, de daders gingen aan de haal met de inhoud van de kassa.

Nieuws

Lone en Michael voor Youca hele dag lang op RINGtv

Lone Carlier (16) uit Edingen en Michael Maes (16) uit Liedekerke vertoeven vandaag een hele dag lang op de redactie van RINGtv. Ze doen dat naar aanleiding van Youca, de naam van de vroegere Zuiddag, waarbij meer dan 15.000 Vlaamse jongeren aan de slag gaan voor een bedrijf, een organisatie,...

Nieuws

Dag van de Armoede centraal in Huis van het Kind Beersel

'Meer doen met minder'. Dat was het thema van een workshop in het Huis van het Kind in Beersel naar aanleiding van de Dag van de Armoede, gisteren. Een hele namiddag lang konden ouders en kinderen ontdekken hoe leuke speeltjes te maken met dingen die je altijd in huis hebt.

Nieuws

Zandkunstenares Elise De Boeck (Hekelgem) overleden

In het woonzorgcentrum Sint-Rafaël in Liedekerke is vorige week Elise De Boeck uit Hekelgem overleden. Elise was zandkunstenares en had aan de Brusselbaan in Hekelgem ook een eigen museumpje. Elise De Boeck is 85 geworden.

Populairste onderwerpen