Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Sport

Nieuwe turnzaal aan sporthal Heide in Hofstade

Nieuws

Lennik stelt mobiliteitsplan voor aan bevolking

Sport

Steven Hilaerts is de nieuwe trainer van Woluwe-Zaventem

Win jouw Roetskalender!

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België. 

Nieuws

Aantal passagiers op Brussels Airport blijft stijgen

Tijdens de voorbije maand november hebben meer dan 1,8 miljoen passagiers via Brussels Airport gereisd. Dat is een stijging van 5,1 % in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Ook het vrachtvervoer kende een groei.

Nieuws

Koningslo krijgt een nieuw sport- en cultuurcentrum

In Koningslo (Vilvoorde) komt een nieuw sport- en cultuurcentrum. Dat moet de huidige, versleten sporthal en het sinds de jaren '80 in gebruik zijnde cc Koningslo vervangen.

Nieuws

Vilvoorde wil nieuwe bestemming voor Asiat-site

Vilvoorde wil een nieuwe bestemming geven aan de militaire Asiat-site. In het verleden viel de keuze op een bedrijventerrein, maar het dossier zit geblokkeerd wegens te hoge vraagprijs van Defensie. Nu wil Vilvoorde het terrein voorbehouden voor publieke voorzieningen. Dat meldt de krant Het...

Nieuws

"Federale regering moet dossier Eurostadion overnemen"

Volgens Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) moet de federale regering het dossier van het Eurostadion overnemen. Dat zegt Vervoort in een interview in de krant La Dernière Heure. Als het dossier bij het Brussels Gewest blijft, komt er zeker tegenstand uit Vlaanderen, zegt Vervoort.

Nieuws

Directeur Spectrumschool Kampenhout is inbraken beu: oproep via Facebook

Stef Bogaerts, directeur van de Spectrumschool in Kampenhout, is de vele inrbaken in zijn school beu. De man lanceert via Facebook een oproep naar getuigen. 

Populairste onderwerpen