Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

60.000 bezoekers op Brussels Summer Festival

Nieuws

Befaamde kankeronderzoeker zet schouders onder Kampenhoeve

Nieuws

Infano en De Poel Ternat werken samen

Cocktail, een hele zomer lang

Nieuws
Cocktail

Dilbeeks balkancollectief Borokov op Pukkelpop

Het Dilbeekse balkancollectief Borokov speelt dit jaar voor de allereerste keer op Pukkelpop. De band zelf noemt z'n optreden op het befaamde muziekfestival het grootste nieuws sinds z'n ontstaan.

 
Sport

Lennikse Feesten eren Jo Baetens

Tijdens Lennikse Feesten dit weekend blikt het Lenniks Archief met een openluchttentoonstelling terug op 30 jaar Lennikse volleybalgeschiedenis. Dat gebeurt naar aanleiding van het overlijden van Jo Baetens, 25 jaar geleden.

 
Nieuws

Opnieuw treinen tussen Halle en ’s-Gravenbrakel

Het treinverkeer tussen Halle en ’s-Gravenbrakel is hersteld. Sinds gisterenmiddag was er geen verkeer mogelijk door problemen met de bovenleiding in Lembeek.

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Ook in Vlaams-Brabant zijn de droogtemaatregelen versoepeld. De auto wassen en het gazon en de tuin besproeien mag weer.

Nieuws

Plantentuin heeft eerste blotenvoetenpad van Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant heeft z’n eerste blotevoetenpad. Het Verwonder-Je-Voeten-Pad ligt in de Plantentuin van Meise en staat garant voor ruim 1 kilometer wandelpret.

Nieuws

Uniek muzikaal evenement in centrum Brussel

In Brussel kan je deze zomer nog naar een uniek muziekevenement en wel in het centrum van de stad. Van dinsdag tot en met zaterdag is er het Brussels Summer Festival. Dat duurt dit jaar voor het eerst geen 10 maar 5 dagen. Meer over het unieke festival in Brussel kan je bekijken in ons...

Lees de Randkrant

Ontdek gratis het kanaal met de waterbus

Populairste onderwerpen