Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Merchtem

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Nieuws

Politiezone AMOW betrapt snelheidsduivels

Woensdagmorgen voerde de politie van zone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) tijdens de ochtendspits snelheidscontroles uit in Merchtem en Asse. Vooral in Merchtem bleken de meeste chauffeurs de zone 30 in deelgemeente Hamme vrolijk te negeren. Eén chauffeur zoefde zelfs aan 66 km/u door de zone 30.

Sport

Provinciaal kampioenschap judo in Merchtem

Judoclub Kodokan uit Merchtem bestaat 40 jaar en ter ere daarvan organiseerde de club gisteren het provinciaal kampioenschap. RINGtv volgde de jonge wolven.

Nieuws

Mobiliteit blijft grootste uitdaging in Vlaamse Rand

Mobiliteit blijft de grootste uitdaging in Halle-Vilvoorde, dat blijkt uit een studie van BRIO in samenwerking met documentatiecentrum Vlaamse Rand. De studie ging ook na hoe het zit met het Randgevoel, het samenhorigheidsgevoel zeg maar tussen alle gemeenten in de Vlaamse Rand. Maar daar is...

Nieuws

Radio Tamara vanaf februari te beluisteren via internet

Radio Tamara uit Steenhuffel gaat vanaf 1 februari uitzenden via internet. Meer dan 2000 sympathisanten tekenden intussen de petitie tegen het uit de ether gaan van de lokale radiozender.

Nieuws

Maggie De Block trekt met lijst #1785 naar Merchtemnaar

Gisteren heeft Maggie De Block haar lijst voorgesteld waar ze in oktober een worp wil doen naar de burgemeesterssjerp in Merchtem. Het is een lijst met daarop liberale, socialistische en onafhankelijke kandidaten. 

Sport

Opwijk wint felbevochten derby tegen Merchtem

In de eerste provinciale van het basketbal stond Opwijk gisteren tegenover de Merchtem Eagles. Het werd een derby op het scherpst van de snee.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.