Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Merchtem

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

De Patrouilleurs herdenken bevrijding van 1918

Nieuws

Brouwerij Ginder-Ale tegen de vlakte

In Merchtem is men volop bezig met de afbraak van de voormalige brouwerij Ginder-Ale. In het centrum van de gemeente worden, om de werken mogelijk te maken, 2 straten volledig afgesloten. 

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Beker van België: alle ploegen uit de regio uitgeschakeld

Het is een zwarte geworden voor de regionale ploegen in de Beker van België. Zeven ploegen stonden dit weekend in de derde ronde, alle zeven werden ze uitgeschakeld.

Nieuws

Straten afgesloten door afbraakwerken Ginder-Ale

Op maandag 13 en 14 augustus worden twee straten volledig afgesloten ter hoogte van de brouwerij Ginder-Ale, in het centrum van Merchtem. Dat is nodig voor afbraakwerken van de voormalige brouwerij Ginder-Ale.

Sport

Voetbaltalenten bereiden seizoen voor op MIBA CUP

Begin deze maand is ook voor vele jeugdspelers het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Daar horen training, maar ook voorbereidingstornooien bij. Eén daarvan, de MIBA CUP in Merchtem, is goed op weg om het grootste en belangrijkste tornooi van het land te worden.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.