Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Milieu

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Basiliekstraat Halle weer onder water

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Nieuws

Mooimakers maken Wemmel mooi

Enkele Wemmelaars sloegen een tijdje terug de handen in elkaar om hun gemeente properder te maken. Zij verzamelen zich in de Facebookgroep ‘Mooimakers-Embellisseus Wemmel’. Vandaag hebben ze een tweede opruimactie gehouden. En of dat nodig is? In twee uur tijd hebben twaalf Mooimakers maar...

Nieuws

Extra controles tegen hondenpoep

Afvalintercommunales Incovo en Interza gaan de komende weken streng toekijken op hondenpoep in de parken van Vilvoorde,  Zaventem en Machelen. Ook in de woonwijken en langs wandelwegen komen er extra controles.

Nieuws

Brussels Airport helpt buren aan water

Brussels Airport stelt tijdelijk water ter beschikking aan de gemeente Steenokkerzeel. Ook FC Melsbroek kan rekenen op water van de luchthaven om zijn voetbalvelden te besproeien.

Nieuws

Koppel uit Meise getuigt over aardbeving Lombok

Robin Van De Voorde en Karen Debulpaep uit Meise zijn momenteel veilig met vakantie in Bali. Tot gisteren waren ze echter op het Indonesische eiland Lombok, dat vannacht opnieuw is getroffen door een aardbeving. Zondag beefde de aarde er ook al en hoe beangstigend dat was, hebben Robin en Karen...

Nieuws

Overheid kreeg 32 adviezen over herinrichting Ring rond Brussel

Dertien gemeenten die rond de Ring rond Brussel liggen, dienden een advies in bij de Vlaamse overheid in verband met de verbreding van de Ring. In het totaal kreeg de overheid 32 adviezen en 134 officiële reacties op het voorontwerp voor de herinrichting van de Ring.

Nieuws

Zeldzame dieren ontdekt in kasteelparken Huizingen en Hanenbos

In de oude kasteelparken van het provinciaal domein van Huizingen en Hanenbos zijn zeldzame dierensoorten gespot. Het gaat onder meer om het twaalfvleklieveheersbeestje.