jeroendepauw.jpg

Jeroen De Pauw kookt voor Hungry Hearts in Overijse

maa 24 okt 2016

Samen lekker koken voor het goede doel en dat allemaal onder de deskundige leiding van een bekende chef. Dat stond zaterdag op het programma in parochiecentrum Ter Yse in Overijse. Niemand minder dan chef Jeroen De Pauw dook er samen met een aantal vrijwilligers een hele dag de keuken voor de bereiding van een vijfgangenmenu. De volledige opbrengst ging naar Voedselhulp Overijse.  

 

 

Jeroen De Pauw en een aantal vrijwilligers waren zaterdag al vroeg aan de slag in de keuken van het parochiecentrum in Overijse. Dat was nodig want er moesten vijf gangen worden bereid en er werden maar liefst 70 gasten verwacht. Die betaalden per persoon 80 euro voor hun maaltijd en de volledige opbrengst van de avond ging naar het goede doel. "Ze zochten nog een kok om hier de leiding te nemen, om samen met mensen te koken en een leuke middag te beleven en dat gecombineerd met een goed doel, dat vond ik eigenlijk ideaal”, aldus Jeroen De Pauw.

Jeroen De Pauw zocht en vond ook de nodige sponsors en dat tot grote tevredenheid van Hungry Hearts, een groep enthousiaste vrijwilligers uit Overijse, die de kookavond voor het goede doel organiseerde."Hungry Hearts is een culinair project dat we een drietal jaar geleden zijn opgestart met een aantal vrienden, allemaal gepassioneerd door koken en waarbij we mensen proberen samen te brengen om te koken, om lekker te eten, maar ook om een bijdrage te leveren aan mensen waarvoor gezonde voeding niet zo evident is”, vertelt Pascal Van Laere van Hungry Hearts. Dank zij het enthousiasme en de inzet van een bekende kok en vele vrijwilligers is Voedselhulp Overijse sinds zaterdag een cheque van 2740 euro rijker.