Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tervuursesteenweg Steenokkerzeel een jaar lang dicht

Tervuursesteenweg Steenokkerzeel een jaar lang dicht

In Steenokkerzeel gaat de Tervuursesteenweg (N227) een jaar lang dicht. Onder meer de riolering en het wegdek worden er vernieuwd. De handelaars vrezen het ergste. 

Deze week starten een aantal voorbereidende werkzaamheden. Maar eind deze maand zal de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel een jaar lang afgesloten blijven. Aqaufin zal er een gescheiden stelsel aanleggen dat het afval- en regenwater afzonderlijk afvoert. Er zal ook een pompstation gebouwd worden dat het afvalwater via een persleiding verpompt naar de waterzuiveringsinstallatie langs de Houtemsesteenweg. Wegen en Verkeer maakt van het project ook gebruik om het wegdek te vernieuwen. De werken worden uitgevoerd tussen het kruispunt met de Houtemsesteenweg en de Barebeek.

Tervuursesteenweg jaar lang dicht

Tijdens de werken wordt de Tervuursesteenweg (N227) volledig afgesloten voor het verkeer. Er wordt in beide rijrichtingen een omleiding voorzien via  Rubenslaan – Elewijtsesteenweg – Brusselsesteenweg – Woluwelaan – Luchthavenlaan – Haachtsesteenweg. (plan: Wegen en Verkeer)

Handelaars vrezen het ergste

De handelaars op de drukke Tervuursesteenweg zijn er niet gerust in. Zij vrezen dat ze aardig wat klanten zullen verliezen door de werken.

Meer details vind je op de website van Wegen en Verkeer