Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Pepingen

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Nieuws

Pepingse Louise leert kinderen spelenderwijs da Vinci kennen

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws

Morgen zwaar verstoord trein- en busverkeer door staking

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt dinsdag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn.

Nieuws

Zware verkeershinder voor pendelaars naar Brussel

Door de sluiting van het viaduct Herrmann-Debroux in Brussel staan er extra lange files richting hoofdstad. Vooral pendelaars die via de E411 de stad willen binnenrijden, krijgen af te rekenen met veel verkeershinder.

Nieuws

Gemeenten investeren minder ondanks verkiezingskoorts

De Vlaamse gemeenten investeren nog steeds voorzichtig. Ook ontbreekt de klassieke eindsprint aan investeringen net voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijkt uit data van de Vlaamse overheid, Belfius en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten waar de Tijd over schrijft.

Nieuws

Wout Keyaerts winnaar RINGtv-wedstrijd Gordelfestival

Tijdens het Gordelfestival kon je een fiets winnen aan de RINGtv-stand. Bedankt aan de vele mensen die hebben deelgenomen aan de wedstrijd. De winnaar is Wout Keyaerts uit Halle geworden. Wout is een man van zeven, dus papa Gunter Keyaerts is al even gelukkig met de prachtige fiets als zijn zoon.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.