Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Pepingen

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Leren snoeien in Pepingen

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws
Nieuwsneuzen

Veel interesse voor unieke wandeltochten in het landelijke Elingen

Wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen organiseert vandaag de elfde editie van 'Het Pajottenland op zijn mooist tochten'. De jaarlijkse winterwandeling vindt plaats in de kleinste deelgemeente van Pepingen: Elingen.

Nieuws

Pepingen bouwt waterzuiveringsinstallatie in Heikruis

Pepingen heeft het licht op groen gezet voor een waterzuiveringsinstallatie in de Montagnestraat in Heikruis. Over een tweede installatie in Bellingen is nog geen akkoord.

Nieuws

Gemengde plastic container op recyclagepark Pepingen/Lennik

Tot voor kort kon je in het recyclagepark van Pepingen/Lennik je harde plastic en folies binnenbrengen. Maar hiervoor diende je te betalen en dit gaf nog geen oplossing voor de vele plastic verpakkingen die in de restafvalzak zitten. In afwachting van de uitbreiding van de pmd-zak nemen Lennik...

Nieuws

Woninginbraak in Beert

In het anders altijd rustige Beert heeft maandagvoormiddag een woninginbraak plaatsgevonden. De dieven sloegen toe toen de 84-jarige bewoonster haar woning verliet om boodschappen te gaan doen. De politie onderzoekt de zaak.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.