Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Roosdaal

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Politiezone TARL vernieuwt wagenpark

Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Kerk van Pamel in veel slechtere staat dan oorspronkelijk gedacht

De Sint-Gaucericuskerk van Pamel is in veel slechtere staat dan gedacht. Dat blijkt uit onderzoek. Een heropening is niet meteen voor morgen en de restauratie zal veel geld kosten.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Controles zone TARL: 153 bekeuringen, 1 ingetrokken rijbewijs

De politie van de zone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft de resultaten bekendgemaakt van haar snelheid-en alcoholcontroles afgelopen zondag. In de 4 gemeenten samen werden 153 chauffeurs betrapt op overdreven snelheid. 5 bestuurders moesten na een positieve ademtest hun voertuig...

Nieuws

Provincie zoekt nieuwe gebruikers voor gronden Proefcentrum Roosdaal

De provincie Vlaams-Brabant is op zoek naar nieuwe gebruikers voor de vrijgekomen accomodatie van het Proefcentrum in Pamel. Vooral organisaties die de gronden en serres willen gebruiken voor bio-teelten zijn welkom.

Nieuws

Nieuwe variƫteit moet Schaarbeekse kriek redden

Het provinciale proefcentrum van Pamel, deelgemeente van Roosdaal, is op zoek naar zaailingen, jonge stekjes, van Schaarbeekse kriekelaars. Het centrum wil zo een nieuwe variƫteit van de krieken kweken die makkelijker kan geteeld en geoogst worden, met het oog op de toekomst van de Schaarbeekse...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.