Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Sport

Sint-Pieters-Leeuw startplaats van etappe Binckbank Tour

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Politie pakt internationaal geseinde man op

In Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw) heeft de politie vannacht een internationaal geseinde man opgepakt. De man bevond zich op de snelwegparking langs de Brusselse Ring.

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Reizigers die in het Pajottenland of de zuidelijke rand rond Brussel de bus nemen, maken voortaan kans om op één van de 65 nieuwste bussen van De Lijn te zitten. Grootste nieuwigheid zijn de zetels uit bruin recuperatieleder.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Herstelling Leeuwse Wildersportcomplex gestart

In Sint-Pieters-Leeuw is de herstelling gestart van de sportzaal van het Wildersportcomplex. De zaal is al sinds maart dicht door een gebarsten spant.

Sport

Geen 5de plek, maar diskwalificatie voor Kimeli

Isaac Kimeli is 5de geworden op de 5.000 meter op het EK atletiek in Berlijn, maar werd na de wedstrijd gediskwalificeerd omdat hij in de eerste ronde te vroeg naar binnen kwam.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.