Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Vlaams-Brabant ruimt waterlopen in Zennebekken

Nieuws

Zwarte kruispunten in Ternat en Sint-Pieters-Leeuw worden versneld weggewerkt

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws
Meer vanavond in het nieuws

249 Kilometer per uur op Ring: werkstraf en rijverbod van 5 jaar

De twintiger die eind 2016 bij een race op de Brusselse Ring snelheden haalde tot 249 kilometer per uur is door de politierechter in Halle veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur en een rijverbod van 5 jaar. Het is meteen de maximumstraf. Bovendien werd de Audi A7 verbeurd verklaard.

Nieuws
nieuwsneuzen

17-jarige Elisa Amsalkhir neemt deel aan gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Pieters-Leeuw

Ook de jeugd doet aan politiek. Elisa Amsalkhir, 17 jaar, staat in Sint-Pieters-Leeuw op de N-VA lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. “Ik wil me graag inzetten voor de jeugd.” 

Nieuws

Alcoholcontrole Zennevallei: meer dan 40 chauffeurs betrapt

Afgelopen weekend (vrijdagnacht en zaterdagnacht) controleerde de politie van de zone Zennevallei op verschillende plaatsen in Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. In totaal werden er 400 bestuurders gecontroleerd. 34 bestuurders hadden te veel op en dienden hun rijbewijs af te geven. Zeven...

Sport

Provinciaal kampioenschap judo in Merchtem

Judoclub Kodokan uit Merchtem bestaat 40 jaar en ter ere daarvan organiseerde de club gisteren het provinciaal kampioenschap. RINGtv volgde de jonge wolven.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.