Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws

Leeuwse ereschepen Filip Packeu (80) overleden

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Nieuws

Mislukte overval op vrachtwagen in Sint-Pieters-Leeuw

Gangsters hebben vanmorgen in Sint-Pieters-Leeuw geprobeerd om een overval te plegen op een vrachtwagen van koerierbedrijf GLS. 

Nieuws

Kleuterschool zonder afdak in Sint-Pieters-Leeuw

De kleuterschool van Don Bosco in Sint-Pieters-Leeuw werd vorig jaar – net als de rest van de gemeente - getroffen door het noodweer. Daardoor hebben de kleuters nog steeds geen afdak op de speelplaats. De school slaakt een noodkreet en wil geld inzamelen via crowdfundig.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Fanatieke wapenverzamelaar riskeert 3 jaar cel

Een 50-jarige man uit Vlezenbeek riskeert 3 jaar cel nadat het gerecht bij verschillende invallen tussen 2008 en 2015 meerdere wapenarsenalen aantrof en in beslag nam. 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Parket onderzoekt verdacht overlijden in Asse

In Asse onderzoekt het parket het verdacht overlijden van een 66-jarige vrouw in deelgemeente Kobbegem. De vrouw werd woensdag dood aangetroffen in haar woning in de Breker. De man van de overleden vrouw ligt in het ziekenhuis en kon voorlopig nog niet ondervraagd worden.