Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw zet wielklemmen in tegen hardleerse wanbetalers

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Sport

Zuunse karpers zijn top in onderwaterhockey

Onder water hockey spelen. Een niet alledaagse, maar daarom niet minder spectaculaire sport. De Zuunse karpers uit Sint-Pieters-Leeuw zijn er alleszins bijzonder goed in. In de eerste klasse van het onderwaterhockey wisten de Zuunse karpers zich na 2 van de 4 speeldagen te plaatsen voor de...

Nieuws

Terrein verzegeld na lozing brandstof in de Zenne

De politiezone Zennevallei liet een terrein aan de Bergensesteenweg bestuurlijk verzegelen. De bewoner van het terrein loosde de afgelopen maand wellicht brandstof in de Zenne.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...